Husk spil til turen, når i kører på bilferie

Husk spil til turen, når i kører på bilferie

juni 27, 2016 0 Af admin

Et par gode spil kan være guld værd at have med i bilen, når I skal køre af sted på bilferie. Børnene vil elske det, og det vil far og mor uden tvivl også. Det er vigtigt at kunne underholde børnene, så turen ikke bliver alt for lang og kedelig for dem. For det vil helt sikkert blive en udfordring for hele familien, hvis børnene først kører trætte.

Hvis det blot er en tur på et par timer, kan det måske lige gå uden den helt store underholdning. Men hvis turen er af længere varighed, begynder det at blive rigtig lang tid at sidde stille. Især hvis børnene ikke kan falde i søvn, er det vigtigt at have nogle ting med, som kan beskæftige dem. Det kan fx være nogle gode brætspil. Spil er genialt, og hvis du har flere børn med på bagsædet, kan de jo sidde og spille med hinanden. Det kan være alle slags spil, men gerne noget de har stiftet bekendtskab med før. Så de hurtigt kan komme i gang med spillet. Det kan også være svært selv at følge med, hvis man sidder på forsædet. Børn bliver også hurtigt ukoncentreret og mister tålmodigheden, hvis ikke det er lige til at gå til. Lad derfor børnene have prøvet spillet, så det ikke er helt nyt for dem, når I tager af sted på bilferie. Det kan også være I tager et spil hele familien, når i holder ind ved toiletbesøg eller hvis I gør et stop for at få noget at spise. Så kan man også lige få strakt benene, samt få noget frisk luft til hjernen og lungerne. En biltur for de små, føles nemlig meget længere end den gør for voksne. Man skal derfor tage hensyn til dem, og sørge for at have noget at underholde til de små med.

Husk spil til turen, når i kører på bilferie og tag de pauser der skal tages

Når du pakker bilen og taskerne derhjemme, bør du helt sikkert have et par gode spil øverst på huskelisten. Hvis ikke du har dem på listen, kan det være meget nemt at glemme spillene i farten. Så kan det blive en rigtig lang biltur inden I når frem til jeres destination. Det samme gør sig gældende for madpakkerne. De ligger i køleskabet, hvem har ikke prøve at glemme maden og drikkelsen. Sørg for at huske det, da det er nødvendigt for en god tur.

I bør desuden tage de pauser der skal tages, så I ikke bliver alt for ømme i morgen. Det er nemlig hårdt for både krop og sjæl at sidde i en bil i mange timer. Tag nogle gode pauser, hvor I får noget at drikke og spise. Og benyt samtidig lejligheden til at få strukket benene lidt. Tag evt. ind på en hyggelig cafe, og tag et spil kort med jer. Indimellem kan det være en god idé at tage en længere pause. Det er også vigtigt for føreren af bilen, at der bliver taget nogle hvil, da det kan være rigtig lang tid, hvor man skal have fokus på trafikken.

Udover at have nogle spil med, som man kan benytte sig af under selve køreturen, kan det også være en god idé at medbringe nogle spil til selve ferien. Hvis det nu en dag er rigtig dårligt vejr, og I ikke har noget at lave, kan I bruge dagen på at hygge jer sammen over et godt brætspil og derved få en hyggelig dag sammen med familien.

Så husk nogle gode spil, når I drager af sted på bilferie. Det kan redde mange situationer fra at blive kedelige og så er spil bare oplagt til at hygge sig og have det sjovt sammen.

 

Disclaimer